Lenas Blogg

Lenas Blogg

Ett hörn av eftertänksamhet

Litet om vardag och kreativitet och livet i allmänhet, med mycket poesi.

Livet är som att surfa, upp och ner på vågorna. Ibland faller man av brädan och måste kravla sig upp igen.
Frida Sigurdardottir

Copyright på alla foton i bloggen.

En vacker dag

TankarPosted by Lena Öst 2019-03-19 14:42:42
Egentligen tänkte jag fortsätta med boktips. Men så blev det en sån där alldeles fantastisk dag som jag måste sticka emellan med.

I helgen blev vi insnöade och gårdagen ägnades mest åt att ploga och skotta fram våra bilar. Men idag skiner solen och det är så där alldeles fantastiskt fint.
Bara infarten till Ottsjö är ju så vacker. Ottfjället står där högt och ståtligt och stupar rakt ner i sjön.
Idag var det segelflyg på gång. En bana var plogad på sjön och det var full aktivitet.
Det var inte bara segelflyg i luften idag.
Hur som helst fick vi några timmar sol nere på Ottsjön. Väl hemkommen kunde vi dricka vårt kaffe i uterummet och termometern i Orangeriet visade på 30 grader. Nu måste vi kanske börja vädra och få litet cirkulation där inne. Det blir ju väldigt stora temperaturskillnader mellan natt och dag.
Men jag säger bara: Välsignade vårsol! Livet blir så mycket enklare att leva när solen värmer. Jag struntar i att den avslöjar våra fönster som är väldigt skitiga. Tids nog hinner vi med att putsa. smiley
Här är det svårt att se vad som är fjäll och vad som är himmel. Nej, nu har jag inte tid längre, vill ut i solen igen!!!  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.